Referenser

Här kan du ta del av våra tidigare arbeten. Vare sig det gäller solskydd för balkonger, kontrolltorn eller båtar leverar vi på Solar Screen alltid unika och högkvalitativa lösningar till våra kunder.

Solskydd i flygledartorn
Solskydd för stora fönster– som ett flygledartorn på Arlanda

Solar-Screens högkvalitativa solskydd tillåter flygledarna att få god överblick över flygtrafiken samtidigt som de minskar blänk från skärmarna.

Solskydd installerade på inglasad balkong
Solskyddsgardiner på balkonger ger behaglig utemiljö

Attendo Care ville förbättra utemiljön på balkongerna till de boende i Uppsala och valde då Solar-Screen med solskyddfilm Guld.

Solskydd vid fönster installerade i semesterbostaden
Värmereflekterande solfilm för fastighet på Fuerteventura

När solen ligger på fönstren kan inomhustemperaturen stiga ordentligt, även i vårt nordiska klimat. För en kund med fastighet på Fuerteventura, Kanarieöarna var målet att sänka värmen inomhus.

Solskydd från Solar Screen på en sjöräddningsbåt
Skräddarsydda solskyddsgardiner förbättrar säkerhet och arbetsmiljö vid sjöräddning

Sjöräddningssällskapet som har funnits sedan 1907 och som består av frivilliga sjöräddare behövde solskyddsgardiner till sin båt Rescue Amalia Wallenberg och valde då vår Cabin-Screen – Guldfilm.

Solskydd installerade på fartyg
Solgardiner på Isbrytaren Atle

En isbrytare är en speciell arbetsmiljö där man är i stort behov av solskydd för båtfönster. När isbrytaren Atle behövde hjälp att skärma av stark sol men med bibehållen sikt föll valet på Solar-Screen – Guldfilm.