Välj rätt solfilm till dina fönster

Nedan listas vårt sortiment av solskyddsfilm. Se vilka egenskaper varje solfilm har och i vilka miljöer som de passar i.

Vi kan också tillhandahålla andra sorter av duk vid förfrågan.

Guld

Guld är vår populäraste solskyddsfilm. Den reflekterar upp till 72% av den totala strålvärmen och 99% av UV-strålningen. Den reflekterande utsidan är i guld och genomsikten har en gulsvart ton. Rekommenderas i utrymmen där arbete sker genom fönsterrutorna t.ex. maskinhytter.

Silver

Silver reflekterar upp till 83% av den totala strålvärmen och 99% av UV-strålningen. Den reflekterande utsidan är i silver och genomsikten har en blågrå ton. Rekommenderas i miljöer där värme är det största problemet och arbete inte utförs under längre perioder genom fönstret t.ex. kontor.

Black-silver

Black-silver är en mörkläggande solskyddsfilm som reflekterar upp till 83% av strålvärmen från solen. Den reflekterande utsidan är silver och har en mattsvart insida. Rekommenderas i miljöer som vill mörkläggas och sänka värmen.

Rök

Rök är en diskret solskyddsfilm som reflekterar upp till 52% av den totala strålvärmen och 99% av UV-strålingen. Filmen är svartgrå och genomsikten har en blågrå ton. Rekommenderas i miljöer där man vill ha en diskret solskyddsrullgardin och reflektioner och störande solljus är problem t.ex. hus och fastigheter.

Winter bluffs

Winter bluffs är en diskret solskyddsfilm framtagen speciellt för flygledartorn. Den reflekterar upp till 46% av den totala strålvärmen och 99% av UV-strålningen. Filmen är svartgrå och utsidan är anti-rep-behandlad och genomsikten har en blåsvart ton. Rekommenderas i miljöer där reflektioner och störande soljus är ett problem och sikten är avgörande som t.ex. flygledartorn.