Värmereflekterande solfilm för fastighet på Fuerteventura

När solen ligger på fönstren kan inomhustemperaturen stiga ordentligt, även i vårt nordiska klimat. För en kund med fastighet på Fuerteventura, Kanarieöarna var målet att sänka värmen inomhus.

Solskyddsfilm fönster – skärmar av och sänker värmen inomhus

Fuerteventura som även kallas ”Den eviga vårens ö” har i genomsnitt 320 soldagar per år. Även om klimatet är mycket behagligt året om med medeltemperaturer runt 30 grader under sommarmånaderna och sällan under 20 grader på vintern, är solen stark och värmen kan bli mycket hög inomhus.

Med siktet inställt på att skärma av det starka solljuset och sänka värmen inomhus var Solar-Screen med solskyddsfilm Silver det perfekta valet. Med egenskaper som att strålvärmen från solen reduceras med upp till 83% och den totala UV-strålningen med 99% svarar solskyddsfilm Silver mycket väl upp till kraven på värmereducerande effekt och avskärmning av starkt solljus. Genomsikten har en blågrå ton som inte stör utsikten genom fönstren. Skulle det ändå bli några kalla dagar på vintern minskas värmeförlusten i lika stor omfattning som om det skulle vara monterat ett extra glas.

Semesterbostad med solskyddsrullgardiner

Tidlös design av solskydd för hus

Vår design av solrullgardin för hus är tidlös, stilren och passar in i alla miljöer. Rullgardinerna är lätta att montera och skräddarsys för perfekt passning till just dina fönster. Välkommen att kontakta oss med din förfrågan om solskyddsfilm för fönster i hus.

Liknande referenser

Solskydd i flygledartorn
Solskydd för stora fönster– som ett flygledartorn på Arlanda

Solar-Screens högkvalitativa solskydd tillåter flygledarna att få god överblick över flygtrafiken samtidigt som de minskar blänk från skärmarna.

Solskydd installerade på inglasad balkong
Solskyddsgardiner på balkonger ger behaglig utemiljö

Attendo Care ville förbättra utemiljön på balkongerna till de boende i Uppsala och valde då Solar-Screen med solskyddfilm Guld.

Solskydd installerade på fartyg
Solgardiner på Isbrytaren Atle

En isbrytare är en speciell arbetsmiljö där man är i stort behov av solskydd för båtfönster. När isbrytaren Atle behövde hjälp att skärma av stark sol men med bibehållen sikt föll valet på Solar-Screen – Guldfilm.